2009. december 30., szerda

A szeretet körülvesz - Te is érzed?


Nos, talán furcsa, hogy filmet ajánlok itt a blogomon, de nemrég a reptéren jártam, és eszembe jutott a "Love actually" (Igazából szerelem) c. film. Úgy kezdődik, hogy a londoni Heathrow reptéren az egymást üdvözlő embereket látjuk. A viszontlátás örömét, a szeretetüket.
A filmben rendkívül mély emberi érzelmeket jelenítenek meg igazán jó színészek, s mindez remek rendezésben, csodálatos zenékkel fűszerezve látható.
Szerelem, szeretet, veszteség, csalódás, megcsalatás, bizalom, remény és sok-sok humor! Mi kell még?!
Ezt a filmet nem lehet megunni. Én már sokszor láttam, de minden másodpercét élvezem.


Így karácsony táján talán hajlamosabbak vagyunk arra, hogy megálljunk egy percre, elgondolkodjunk azon, hogy a családunk tagjai mennyire fontosak a számunkra, még ha ez olykor nem is látszik a viselkedésünkön. Érdemes pedig energiát fordítani arra, hogy kimutassuk az irántuk érzett szeretetünket, mert mi másért érdemes élni, ha nem azért, hogy szeressünk, és bennünket viszont szeressenek?
Próbáljunk hát ebben a pár napban valóban együtt lenni, nem pedig csak egymás mellett! Társasjáték, közös séták, korcsolyázás, szilveszteri buli mind-mind jó alkalom arra, hogy élvezzük az együttlétet!

Mindenkinek nagyon boldog, örömökben gazdag, sikeres új évet, és jó egészséget kívánok!

És ne feledjétek: LOVE ACTUALLY IS ALL AROUND!

1 megjegyzés:

  1. Végre hallok felőletek!! Küldtem SMS-t, megkaptátok? Meséljetek!! Hogyan szokjátok az új életet??
    Hiányztok!!
    Egésségben, szeretetben gazdag új esztendőt kívánunk!

    VálaszTörlés