2010. november 21., vasárnap

Anyu segíts, ha testvérkém érkezik!

Ezzel a címmel jelent meg a napokban (korábbann Andris és a kistestvér címet viselő), óvodásoknak és szüleiknek szóló mesekönyvem, mellyet szeretnék a figyelmetekbe ajánlani.
A könyvvel azoknak a családoknak szeretnék segítséget nyújtani, akik még várják a kistesót, illetve max. másfél éve megszületett a pici, és az óvodás korú nagyobb gyermekük viselkedése jelentősen megváltozott.
A 13 kis történet a gyermekeknek segít feldolgozni a megváltozott élethelyzetet, míg a mesék végén szereplő tippekből a szülők meríthetnek öteleteket, ezen sokszor megpróbáltatásokkal teli időszak túléléséhez, s a komolyabb testvérféltékenységgel összefüggő problémák megelőzéséhez.

Minden kedves blogolvasómnak szeretném megköszönni a bizalmat, aki rendelt az első kiadásból, s ezzel segítette, hogy a könyv megérje a második kiadást  (immár színes illusztrációkkal)!
A jó hír, hogy jelenleg karácsonyi akció keretében december 15-ig 1800 Ft-os bevezető áron rendelhető (+240 Ft postaköltség).
Karácsonyi ajándéknak sem utolsó! ;-)

9 megjegyzés:

 1. Hol kell rendelni? 4 napos a kistesó, és szörnyű látni, hogy mi megy végbe a két és fél éves "nagy"lánynál. Annyira szeretnék segíteni neki... kérlek küldj részleteket a bolondbodza@gmail.com címre, a rendelés menetéről! Nagggyon köszönöm!!!

  VálaszTörlés
 2. Szia Anka!
  Köszi a bizalmat!
  mese kukac gyerekpszichologus pont hu címen lehet rendelni, küldtem neked részleteket is ezzel kapcsolatban. Ide a blogra is várjuk a visszejelzéseidet, tapasztalataidat!

  VálaszTörlés
 3. Gratulálok én is és megyek is rendelni mailben :)))

  VálaszTörlés
 4. Juhú Pancsa!
  Könyvek vannak itt nálad is esetleg? (No.-ra értem az itt-et)
  Bár érdekes módon nálunk nincs tesóféltékenység, de még lehet :)

  VálaszTörlés
 5. Hi Hena! Igen, van nálam egy példány (sértetlen, olvasatlan), ha gondolod azt el tudom küldeni. Megyünk úgyis jövő héten haza, majd hozok magamnak másikat.
  Remélem jól vagytok!
  Üdv: Pancsa

  VálaszTörlés
 6. Jujj de jó! Igen, ha tudod nélkülözni szívesen megvásárolnám! Légyszi küldj számlaszámot, meg összeget az utalásra, ok?
  hennaline@googlemail.com
  Kösziiiii

  Jahm, hát ja, megvagyunk, Arthur szülinapos lesz a hétvégén és markolós tortát rendelt :D gözöm sincs, hogyan kéne kiviteleznem........ azonkívül meg Nalani és én, föleg ö, nem tudunk kilábalni a megfázásból, azért alakulunk :)
  Ti ezek szerint maradtok itt?

  VálaszTörlés
 7. Hena, ment privi. Markolót mondjuk marcipánból a tortára az okés? Sok-sok ezernyi miligramm C vitamin jött be most nekem legjobban a megfázásra. Csak gyógyuljatok, mert mindjárt itt a karácsony!

  VálaszTörlés