2010. szeptember 9., csütörtök

Imádom ezt a nőt!

Ritka, hogy egy nap két bejegyzést is tegyek, de ezt meg kell osztanom Veletek!
Először is: a nagy fiamék mégiscsak elmennek abba a bizonyos parasztgazdaságba 3 napra osztálykirándulni. Meggondolták magukat a szülők, és ez olyan jó!
Holnap indulnak egyébként.
Másodszor: Gondolom ebből az alkalomból kifolyólag mesélt nekik a tanító néni történeteket a saját gyerekkorából. Például kb. 9 éves korában, egy táborban előfordult vele, hogy éjszaka, álmában már nagyon kellett neki pipilni, és azt álmodta, hogy elért a mosdóba, s könnyített magán. Igen ám, de mindez csak álom volt, és mikor felébredt, akkor nem csak ő vette észre, hogy baj történt, hanem a többi gyerek is, és kinevették. Ekkor az ottani felügyelő felnőtt összehívta őket, és arról beszélgettek, hogy kivel történt meg már hasonló estet. Szinte mindenkivel.
Tudom, hogy van olyan kisgyerek, akinek vannak hasonló problémái az osztályban, és egészen biztos vagyok benne, hogy nem véletlenül mesélte el a tanító néni ezt a történetet a gyerekeknek. Szerintem zseniális. Imádom, hogy ilyen nagyon figyel a részletekre!
Mindenkinek ilyen tanító nénit kívánok!

1 megjegyzés:

  1. Egyrészt valóban szuper ez a tanítónéni. :) Másrészt szeretnék kérdezni.Lenne 2 dolog is,de csak az egyiket kérdezem most: A kislányom 1 évig járt bölcsibe.Ott pisilni rendesen eljárt.KAkilni nem,azt csak itthon.. Szept.1 óta óvodás.Egy nap alatt szokott be az oviba,(pont 2.-án halt meg apukám). Lényeg,hogy kijelentette,hogy egész nap nem fog pisilni,kakilni,csak amikor érte megyek délután. Szerinted miként bírjam rá a pisilésre?NAgyon féltem,hogy szétmegy a hólyagja. HELLP! Ui:KAja gondok is vannak,de azt majd legközelebb.Megköszönöm,ha reagálsz .

    VálaszTörlés